044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajankohtaista

 

15.3.2020 

ÄITIYS- JA LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPEUTIN ETÄVASTAANOTTO

Nopeasti muuttuvat tilanteet vaativat joustavaa ja ketterää reagointia. Siksi tarjoan asiakkailleni (uusille ja vanhoille) nyt mahdollisuuden fysioterapeutin etävastaanottoon videopuhelun kautta. Tällä tavoin saamme myös mahdollisesti kotikaranteenissa oleville asiakkaille mahdollistumaan fysioterapiapalvelut ja toisaalta myös vähennämme tiloissamme kulkevan populan määrää koronavirus-epidemian aikana, vaikka jatkammekin toistaiseksi yksilövastaanottoja studiollamme myös.

Pyydän kuitenkin maltillisuutta sen suhteen, että kaikille asiakkaillemme etävastaanotto ei ole se paras mahdollinen vaihtoehto ja suosittelen monelle asiakkaalle ensisijaisesti vastaanotolle saapumista. Osa fysioterapeutin työstä vaatii läsnäoloa ja käsin tutkimista, erkaumaasi en voi tutkia etänä, enkä kovin hyvin lantionpohjankaan toimintaa, ultraäänitutkimus vaatii läsnäoloa ja manuaalinen käsittely ei myöskään etänä tehoa. Kuitenkin, tilanteessa jossa kaipaat keskustelua, neuvontaa ja ohjausta liikkumiseen ja kehonhuoltoon liittyen, vinkkejä odotusajan hyvinvoinnin ylläpitämiseen tai siihen miten voit fysioterapeutin näkökulmasta valmistautua synnytykseen, tai haluat lempeää alkuohjeistusta esimerkiksi synnytyksen jälkeiseen aikaan palautumistasi edistääksesi, sopii tämä palvelu sulle äärimmäisen hyvin. Jos huolenaiheesi on nyt esimerkiksi se mainitsemani vatsalihasten erkauma, voimme myös hyvin aloittaa kuntoutuksesi etävastaanottona, jolloin saat tilanteesen sopivia ohjeita ja neuvoja alkuun päästäksesi ja tulet vastaanottokäynnille sitten, kun hetki on sopiva. 

Meidän etävastaanottokäynnin hinta on nyt 50€ ja aikaa käyntiin varataan 45min. Käynti laskutetaan sähköpostitse. Varaukset voi tehdä ihan pian meidän verkkoajanvarauksen kautta tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai puhelimitse. Kotisivujeni valikkopalkista löydät suorat yhteystietoni. Mikäli haluat muuttaa jo olemassa olevan ajanvarauksesi etävastaanottokäynniksi nyt koronavirusaikaan esimerkiksi flunssaoireiden tai kotikaranteenin vuoksi, soita siitä suoraan minulle pikimmiten!

Ja luonnollisesti, mikäli etävastaanotto-palvelumme lähtee toimimaan mukavasti, pidämme sen palveluvalikoimassamme myös aikana, jolloin koronavirus ei meitä kiusaa! 

 

OHEESSA MYÖS TÄMÄN HETKINEN OHJEISTUKSEMME KORONAVIRUS EPIDEMIAN AIKANA

  1. Saavu vastaanotolle vain terveenä, lievissäkin flunssaoireisa jäädään nyt kotiin lepäämään ja siirretään aikaasi edemmäs, vapaa aika löytyy kyllä myöhemminkin. 
  2. Noudata vastaanotolle saapuessasi ja sieltä poistuessasi hyvää käsihygieniaa. Saavu vastaanotolle hyvän saippuakäsipesun kautta ja toista sama poistuessasi, tiloissamme käytössäsi on myös käsidesi jolla voit tehostaa saippuapesun lisäksi hygieniaa, mutta muista että saippuapesu tehoaa taudinaiheutajiin käsidesiä paremmin. 

Olemme myös tehostaneet studioillamme hygieniatoimenpiteitä ja kosketuspinnat desinfoidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ennen seuraavan asiakkaan saapumista tilaan. 

 

2.3.3030

VASTAANOTTOHINNASTON PÄIVITTYMINEN

Arvoisat asiakkaani, huomioittehan, että vastaanottohinnastoni päivittyy 1.4.2020 alkaen seuraavasti:

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Muu tuki- ja liikuntaelimiston fysioterapia 60min 80€

MyFascia-hoidot 60min 80€

 

Vastanottohinta sisältää kuvantavat ultraäänitutkimukset, joiden tarpeen arviointi tehdään aina vastaanotolla asiakkaan tilanteen mukaisesti. Ultraäänitutkimuksista ei tule erillistä lisää vastaanottohinnan lisäksi. 

Ennen 1.4. ostetut lahjakortit saa käyttää niiden voimassaoloaikana (6-12kk) vanhan hinnaston mukaisella hinnalla! 

 

 

 

 

1.1.2020

KEVÄT 2020

Niin vain pyörähti vuosi 2020 käyntiin ja on aika käydä hieman läpi alkavan vuoden asioita;

Ilta-aikojen menekki on tälläkin hetkellä kova ja seuraavat vapaat ajat klo 16-18 välillä menevät tälläkin hetkellä pitkälle helmikuun loppuun, otathan tämän huomioon ajanvarausta tehdessäsi. Mikäli olet ehdottomasti ilta-ajan tarpeessa ja kaipaat vastaanotolle aiemmin kuin aikoja on tarjolla, ilmoita minulle yhteystietosi, jotta voin tarjota sinulle mahdollisesti aiemmin vapautuvaa ilta-aikaa peruutusaikana! Jos taas pystyt järjestelemään aikataulusi/ lastenhoitosi ym. siten, että pääset vastaanotolle ns. normaalina virka-aikana, pyri ensisijaisesti varaamaan vastaanottoaikasi noihin ajankohtiin niin säästetään myöhäisempiä aikoja niille, jotka ovat ”kipeimmin” niiden tarpeessa. Toki tämäkin tarve voi aina vaihdella, joten tämä ei ole missään nimessä kielto varata itsellesi ilta-aikaa, mikäli sellainen on sinulle tarpeen ajanvaraushetkellä! 

Suunnittelemme ja julkaisemme pian kätilömme Emman kanssa tulevan kevään kurssit, tulossa kursseja paitsi odottajille niin myös synnyttäneille naisille, pysyttele tiiviisti kuulolla näistä! Muutakin ryhmätarjontaa tulee vuodelle 2020 kunhan keritään järjestämään, näistäkin informoidaan heti kun on ajankohtaista. Muista myös, että mikäli sinulla on esim. tuttu äitiporukka/ kaveriporukka, jonka kanssa olisit innokas pitämään yhdessä 6-10 kerran liikkumisryhmää esim. synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, ota rohkeasti minuun yhteyttä esim. sähköpostitse ja katsotaan mitä saadaan yhdessä järjestettyä teille.

Ja vaikka loppuvuoden juhlapyhät on nyt vietetty, on meiltä edelleen ympäri vuoden ostettavissa lahjakortteja kaikkiin palveluihin (fysioterapia, MyFascia-hoidot), näitä voi aina tulla ostamaan meiltä esim. Veskan toimipisteeltä. Lahjakortit äitiysfysioterapiaan ovat olleet esim. suosittuja Baby shower – lahjoja odottaville äideille. 

 

Eiköhän me kesään mennessä ehditä siis vaikka ja mitä! Itse ainakin innolla odotan mitä tällä vuodella on vielä tarjottavanaan, 7.1.2020 alkaen nähdään taas vastaanotoilla!

 

Fysioterapeutti Sanni

 

26.5.2019

KESÄN 2019 LOMAT

Tulevan kesän aikana Fysioterapeutti Sanni Mero lomailee kahdessa osassa. Lomapätkät sijoittuvat ajankohtiin 13.-23.6. sekä 17.-28.7. Muina aikoina kesällä vastaanottopäiviä on normaalisti (MA-TO).

Tällä hetkellä seuraavat vapaat vastaanottoaikani ovat heinäkuussa, minne aikoja voi varailla normaaliin tapaan verkkoajanvarauksen kautta, tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun. Mikäli olet vastaanottoajan tarpeessa jo ennen heinäkuuta, voit ilmoittaa yhteystietosi minulle peruutusaikoja varten, niistä ilmoitan aina henkilökohtaisesti erikseen peruutusaikaa odottavile henkilöile. Yhteystietosi sekä tarpeen peruutusajalle voit ilmoittaa minulle joko puhelimitse 0440 822 422, tai sähköpostitse sanni@sannimero.fi.

Aurinkoista ja lämmitä kesää jokaiselle, nähdään vastaanotoilla ja pidetään itseistämme huolta! 

 

Fysioterapeutti Sanni

 

2.1.2019

KUVANTAVA ULTRAÄÄNI-TUTKIMUS FYSIOTERAPIAVASTAANOTOLLA

Meiltä löydät kuvantavan reaaliaikaisen ultraäänilaitteen avuksi mm. lantionpohjan sekä vatsalihaserkauman tutkimiseen!

Tammikuun alusta alkaen kuvantava ulträänilaitteemme kulkee kahden toimipisteen välillä ja ultraäänitutkimukset ovat Sannin vastaanotoilla saatavilla pääsääntöisesti aina viikon alussa ma-ke! Päiviin voi aina tulla vaihtelua ja sumplimme laitteen saatavuutta kyllä asiakkaiden tarpeen mukaan. Kuitenkin sujuvuuden vuoksi pyrimme jatkossa siis huomioimaan ultraäänilaitteen tarvitsijoille vastaanottoajat mahdollisuuksien mukaan aina alkuviikolle. Otathan yhteyttä sähköpostitse sanni@sannimero.fi tai puhelimitse 044 0822 422, jos sinulla on asiaa koskien kysyttävää! Ultraäänitutkimus sisältyy normaaliin vastaanottohintaan (75€) eikä siitä aiheudu asiakkaille lisäkustannuksia.

Tavataan vastaanotoilla, aurinkoisia ja kirkkaita talvipäiviä jokaiselle! 

 

Fysioterapeutti Sanni