044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajankohtaista

 

1.1.2020

KEVÄT 2020

Niin vain pyörähti vuosi 2020 käyntiin ja on aika käydä hieman läpi alkavan vuoden asioita;

Ilta-aikojen menekki on tälläkin hetkellä kova ja seuraavat vapaat ajat klo 16-18 välillä menevät tälläkin hetkellä pitkälle helmikuun loppuun, otathan tämän huomioon ajanvarausta tehdessäsi. Mikäli olet ehdottomasti ilta-ajan tarpeessa ja kaipaat vastaanotolle aiemmin kuin aikoja on tarjolla, ilmoita minulle yhteystietosi, jotta voin tarjota sinulle mahdollisesti aiemmin vapautuvaa ilta-aikaa peruutusaikana! Jos taas pystyt järjestelemään aikataulusi/ lastenhoitosi ym. siten, että pääset vastaanotolle ns. normaalina virka-aikana, pyri ensisijaisesti varaamaan vastaanottoaikasi noihin ajankohtiin niin säästetään myöhäisempiä aikoja niille, jotka ovat ”kipeimmin” niiden tarpeessa. Toki tämäkin tarve voi aina vaihdella, joten tämä ei ole missään nimessä kielto varata itsellesi ilta-aikaa, mikäli sellainen on sinulle tarpeen ajanvaraushetkellä! 

Suunnittelemme ja julkaisemme pian kätilömme Emman kanssa tulevan kevään kurssit, tulossa kursseja paitsi odottajille niin myös synnyttäneille naisille, pysyttele tiiviisti kuulolla näistä! Muutakin ryhmätarjontaa tulee vuodelle 2020 kunhan keritään järjestämään, näistäkin informoidaan heti kun on ajankohtaista. Muista myös, että mikäli sinulla on esim. tuttu äitiporukka/ kaveriporukka, jonka kanssa olisit innokas pitämään yhdessä 6-10 kerran liikkumisryhmää esim. synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, ota rohkeasti minuun yhteyttä esim. sähköpostitse ja katsotaan mitä saadaan yhdessä järjestettyä teille.

Ja vaikka loppuvuoden juhlapyhät on nyt vietetty, on meiltä edelleen ympäri vuoden ostettavissa lahjakortteja kaikkiin palveluihin (fysioterapia, MyFascia-hoidot), näitä voi aina tulla ostamaan meiltä esim. Veskan toimipisteeltä. Lahjakortit äitiysfysioterapiaan ovat olleet esim. suosittuja Baby shower – lahjoja odottaville äideille. 

 

Eiköhän me kesään mennessä ehditä siis vaikka ja mitä! Itse ainakin innolla odotan mitä tällä vuodella on vielä tarjottavanaan, 7.1.2020 alkaen nähdään taas vastaanotoilla!

 

Fysioterapeutti Sanni

 

26.5.2019

KESÄN 2019 LOMAT

Tulevan kesän aikana Fysioterapeutti Sanni Mero lomailee kahdessa osassa. Lomapätkät sijoittuvat ajankohtiin 13.-23.6. sekä 17.-28.7. Muina aikoina kesällä vastaanottopäiviä on normaalisti (MA-TO).

Tällä hetkellä seuraavat vapaat vastaanottoaikani ovat heinäkuussa, minne aikoja voi varailla normaaliin tapaan verkkoajanvarauksen kautta, tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun. Mikäli olet vastaanottoajan tarpeessa jo ennen heinäkuuta, voit ilmoittaa yhteystietosi minulle peruutusaikoja varten, niistä ilmoitan aina henkilökohtaisesti erikseen peruutusaikaa odottavile henkilöile. Yhteystietosi sekä tarpeen peruutusajalle voit ilmoittaa minulle joko puhelimitse 0440 822 422, tai sähköpostitse sanni@sannimero.fi.

Aurinkoista ja lämmitä kesää jokaiselle, nähdään vastaanotoilla ja pidetään itseistämme huolta! 

 

Fysioterapeutti Sanni

 

2.1.2019

KUVANTAVA ULTRAÄÄNI-TUTKIMUS FYSIOTERAPIAVASTAANOTOLLA

Meiltä löydät kuvantavan reaaliaikaisen ultraäänilaitteen avuksi mm. lantionpohjan sekä vatsalihaserkauman tutkimiseen!

Tammikuun alusta alkaen kuvantava ulträänilaitteemme kulkee kahden toimipisteen välillä ja ultraäänitutkimukset ovat Sannin vastaanotoilla saatavilla pääsääntöisesti aina viikon alussa ma-ke! Päiviin voi aina tulla vaihtelua ja sumplimme laitteen saatavuutta kyllä asiakkaiden tarpeen mukaan. Kuitenkin sujuvuuden vuoksi pyrimme jatkossa siis huomioimaan ultraäänilaitteen tarvitsijoille vastaanottoajat mahdollisuuksien mukaan aina alkuviikolle. Otathan yhteyttä sähköpostitse sanni@sannimero.fi tai puhelimitse 044 0822 422, jos sinulla on asiaa koskien kysyttävää! Ultraäänitutkimus sisältyy normaaliin vastaanottohintaan (75€) eikä siitä aiheudu asiakkaille lisäkustannuksia.

Tavataan vastaanotoilla, aurinkoisia ja kirkkaita talvipäiviä jokaiselle! 

 

Fysioterapeutti Sanni