044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajankohtaista

6.3.2023

VASTAANOTTOHINNASTON PÄIVITYS 1.4.2023 ALKAEN

Pyydän huomioimaan, että vastaanottohinnastoni päivittyy 1.4.2023 alkaen. Uusi hinnasto on verkkosivuilla nähtävissä ajanvaraus & hinnasto – välilehdellä.

 

 

1.10.2022

MUUTTO UUSIIN TOIMITILOIHIN & SYKSYN VASTAANOTOT

MyFascia Tampere on loppuviikon ajan tehnyt muuttoa ja maanantaista 3.10.2022 alkaen vastaanottotilat sijaitsevat uusissa tiloissa osoitteessa Aaronaukio 2 B liiketila 4. Kauas ei vanhoista tiloista lähdetty, joten parkkiasiat hoituu autoilla kulkeville asiakkaille samaan tapaan kuin aiemminkin, nyt vaan jatkossa jos kadunvarresta ei meinaa paikkaa löytyä, saa auton lähemmäs tilaa Kalevan S-Marketin parkkipaikalle, kuin Prisman pihaan, joka ei tosin sekään kovin kaukana ole.

Uusissa tiloissa meillä on ihanan kodinomainen ja rauhoittava tunnelma, tilan ”kliinisyyttä” on pyritty vähentämään sisustus- ja materiaaliratkaisuilla ja itse olemme ainakin lopputulokseen tyytyväisiä, pientä viilailua varmasti vielä tapahtuu ajan kanssa, mutta nyt jo näyttää tosi hyvältä. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin!

Syksyn ajan vastaanottoni sijoittuvat pääsääntöisesti MA-KE päiviin, joista maanantan ja keskiviikon teen pitkälle iltaan, eli iltapäivä- ja ilta-aikojakin löytyy tarvitseville. Nähdään vastaanotolla, ihanaa alkanutta syksyä kaikille!

 

 

5.1.2022

KEVÄÄN 2022 VASTAANOTTOAJOISTA & PIENRYHMISTÄ

Niin vain pyörähti vuosi 2022 käyntiin ja on aika kääntää katseita kohti tulevaa kevättä ja sen vastaanottoasioita. Jatkan vastaanottoa ilta- ja viikonloppupainotteisena vielä tämän tammi- ja helmikuun ajan, jonka jälkeen alan hiljalleen taas siirtymään kohti arkisempaa työskentelyrytmiä. Maaliskuulta alkaen vastaanottoaikoja saakin siis kahtena arkipäivänä viikossa ja näiden lisäksi pidän vielä toistaiseksi sunnuntain työpäivänä, jolloin vastaanottoaikoja on hyvin tarjolla myös niille, joille arkiajat ovat haastavia järjestää. Aikoja onkin tällä hetkellä nyt kivasti saatavilla tähän alkuvuoteen, eikä juuri nyt ole pitkiä jonoja vastaanotolle, joten uusiakin asiakkaita mahtuu hyvin mukaan!

Lisäksi kevään mittaan minulle aukenee taas aikataulullisesti mahdollisuus järjestää pidettyjä pienryhmiä esimerkiksi odottajille tai synnyttäneille äideille. Mikäli ystäväporukkasi / tuttu äitiporukkasi olisi kiinnostunut yksilöllisesti ryhmän tarpeisiin räätälöidystä pienryhmäkurssista (esim. 6-10x kurssi jossa 1 tunti viikottain), ottakaa minuun yhteyttä joko soittamalla (0440822422) tai sähköpostitse (sanni.mero@myfascia.fi / sanni@sannimero.fi), niin katsotaan minkälaista kokonaisuutta saisimme juuri teille järjestettyä!

Lahjakortteja palveluihini saa normaaliin tapaan ostettua joko meiltä MyFascia Tampereen toimipisteeltä paikanpäältä, tai sähköpostitse sähköisenä versiona. Lahjakortit äitiysfysioterapeutin vastaanotolle ovatkin olleet suosittuja lahjoja esimerkiksi odottavalle äidille raskauden aikaiseen hoitoon tai vaikkapa synnytyksen jälkeiseen fysioterapeuttiseen jälkitarkastukseen babyshower-lahjaksi.

Nautitaan ulkona olevasta lumisesta talven ihmemaasta, oikein ihanaa ja hyvinvoinnin täyteistä alkanutta vuotta 2022 jokaiselle, nahdään vastaanotoilla!

 

 

7.6.2021

PIENIÄ MUUTOKSIA TULOSSA VASTAANOTTOHINNASTOON

Vastaanottohinnastomme päivittyy 1.8.2021 alkaen seuraavasti;

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus 90min 110€

Äitiysfysioterapia 60min 80€

Lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Muu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia 60min 80€

MyFascia-hoidot 80€

Etävastaanotto 45min 55€

 

Ennen 1.8. ostetut lahjakortit saa käyttää voimassaoloaikana normaaliin tapaan vanhoilla hinnoilla ilman lisäkustannuksia. Hinnaston päivitys 1.8. alkaen sisältää muutoksia ainoastaan palvelun ’Fysioterapeuttinen jälkitarkastus 90min’ hintaan.

Muistathan myös, että 1.8. alkaen vastaanottoaikoja saa taas yhden arki-illan verran enemmän, eli syksyn ajan alustavasti aina sunnuntaisin ja kahtena arki-iltana. Tämä vähentää taas mukavasti jonoja, kun aikoja on hivenen enemmän saatavilla, vaikka vanhempainvapaani jatkuukin vielä hetken verran.

 

 

 

9.5.2021

VASTAANOTON TOIMIPISTE MUUTTUU 1.8.2021 ALKAEN

Arvoisat asiakkaat, tiedomme, että Fysioterapeutti Sanni Meron vastaanottotoiminta siirtyy 1.8.2021 alkaen MyFascian sisäisesti Pirkkalan Veskan toimipisteeltä Tampereen Sammonkadun toimipisteelle Kalevaan. 31.7.2021 asti vastaanotto sijaitsee normaalisti Veskan toimipisteellä Pirkkalassa. Palvelut pysyvät toimipisteen vaihtumisesta huolimatta muuttumattomina.

Sammonkadun toimipisteelle pääsee kätevästi isoja teitä pitkin, välttäen ydinkeskustan ruuhkat. Parkkipaikkaongelmaa ei tälläkään toimipisteellä ole, kadunvarressa on paikkoja runsaasti kiekolla 2h parkkiajalla, ja jos kadunvarressa on täyttä, on vieressä kivenheiton päässä Kalevan Prisman iso parkkialue, jossa niinikään parkkiaikaa saa kiekolla 2h ajan maksutta. Lisäksi toimipisteelle pääsee useilla linja-autoilla sekä jatkossa myös ratikalla.

Ottakaahan tämä toimipistemuutos siis huomioon ajanvarauksia tehdessänne. Toisin sanoen, kun varaatte aikoja elokuulle tai pidemmälle syksyyn, vaihtakaa MyFascian verkkoajanvarauksesta toimipiste Pirkkalasta Tampereeksi, niin vastaanottoajat löytyvät kalenterista normaalisti. Tänne verkkosivuilleni olen tuon uuden verkkoajanvarauksen osoitteen jo vaihtanut, eli suoraohjaus verkkoajanvaraukseen ohjautuu tämän sivuston kautta jo Sammonkadun toimipisteelle! 

Suora verkko-osoite Sammonkadun toimipisteen ajanvaraukseen löytyy myös tästä (voit kopioida tästä tarvittaessa verkon osoitepalkkiin);

https://myfascia.asioi.fi/ajanvaraus/phase-one/pob_id/49/employee_id/1580

1.8.2021 alkaen tulen lisäämään myös vastaanottoaikoja kalenteriin yhden arki-illan verran, eli elokuusta alkaen vastaanotolle pääsee aina sunnuntain lisäksi KAHTENA arki-iltana. Tervetuloa!

 

 

 

14.3.2021

FYSIOTERAPEUTTINEN JÄLKITARKASTUS, VASTAANOTTOTOIMINTA VANHEMPAINVAPAAN AIKANA JA PÄIVITYS KORONATILANTEEN VAIKUTUKSESTA VASTAANOTOLLA

Hei, olethan huomannut, että palveluvalikoimastamme löytyy myös 90min kestoinen fysioterapeuttinen jälkitarkastus! Tätä käyntiä suositellaan kaikille hiljattain (tai vaikka jo useampi kuukausi sitten) synnyttäneille, jotka eivät ole vielä käyneet äitiysfysioterapeutin vastaanotolla synnytyksen jälkeen. Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa sinua varten varataan aikaa 1,5 tuntia ja ehdimme kartoittamaan synnytyksen jälkeistä tilannetta kokonaisvaltaisesti. Käynnillä sinut haastatellaan perusteellisesti ja kehosi tutkitaan kokonaisuudessaan. Vatsanseinämän ja lantion alue tutkitaan ulkoisesti ja  lantionpohjan tutkimiseen tällä käynnillä suositellaan lämpimästi fysioterapeuttista sisätutkimusta ja/tai kuvantavaa ultraäänitutkimusta. Fysioterapeuttinen sisätutkimus tehdään aina asiakkaan suostumuksesta yhteisymmärryksessä. Tämän palvelun hinta on 100€. Jatkokäynniksi fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen jälkeen soveltuu erinomaisesti 60min kestoinen äitiysfysioterapiakäynti.

Huomaathan myös, että vastaanottotoimintani on taas käynnissä ja vanhempainvapaan aikana pidän vastaanottoa aina sunnuntaisin, arkipyhinä ja huhti- toukokuulta alkaen myös maanantai-iltaisin. MyFascialla yksilövastaanotot pyörivät normaalisti, vastaanotolla me työntekijät sitoudumme asianmukaisiin hygieniatoimenpiteisiin (kosketuspintojen ja käsien tehostettu puhdistus jne) sekä kasvosuojainten käyttöön. Toimipisteellämme työskentelee tällä hetkellä enintään 2 terapeuttia yhtäaikaisesti, joten henkilömäärä tiloissamme ei ylitä 4-6 henkilöä kerralla.

Tervetuloa vastaanotolle!

 

13.12.2020

FYSIOTERAPEUTTI SANNI MERO ÄITIYSLOMALLA

Vuosi 2020 on vierähtänyt kovalla vauhdilla loppuaan kohden ja vuoden työt on ihan pian taputeltu. Olen aloittanut nyt joulukuun aikana äitiysvapaan ja alkuvuodesta 2021 odotamme toista lastamme syntyväksi. Vielä hetken ajan viihdyn vastaanottotyön parissa aina näin sunnuntaisin, mutta otathan kuitenkin äitiysvapaani huomioon mahdollisia ajanvarauksia tehdessäsi, sillä joulusta alkaen olen luonnollisesti jonkin aikaa tauolla vastaanottotyöstä tulevan lapsemme syntymän ympärillä, ja näin ollen vastaanottoaikoja joutuu tuossa kohtaa odottelemaan hieman normaalia pidempään.

Palaan kuitenkin keväällä 2021 vastaanottojen pariin taas näin sunnuntaisin, joten aikoja löytyy taas tuolloin ja ne aukeavat normaaliin tapaan verkkoajanvaraukseen. Mikäli et keväällä kuitenkaan löydä verkkoajanvarauksesta itsellesi vastaanottoaikaa, ota siitä minuun yhteyttä vaikka tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin järjestellään asiaa! Sen lisäksi, että toivon hetkellisesti normaalia enemmän asiakkailtani malttia vastaanottoaikojen odottamisen suhteen, pyydän myös ymmärrystä siihen, että sähköposteihin ja viesteihin vastaamiseni on äitiysvapaani aikana hieman normaalia hitaampaa. Jokainen viesti kuitenkin tulee huomioiduksi ja vastatuksi!

Ihanaa ja taianomaista joulun aikaa jokaiselle ja SUURKIITOS kaikille asiakkailleni kuluneesta vuodesta 2020! Tämä ei ole ollut yhdellekään yrittäjälle helppo vuosi, mutta teidän ansiostanne se on silti ollut itselleni mukavan ja sopivan työntäyteinen! Olette korvaamattomia, nähdäänhän taas vuonna 2021!

Fysioterapeutti Sanni

 

 

15.3.2020

ÄITIYS- JA LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPEUTIN ETÄVASTAANOTTO

Nopeasti muuttuvat tilanteet vaativat joustavaa ja ketterää reagointia. Siksi tarjoan asiakkailleni (uusille ja vanhoille) nyt mahdollisuuden fysioterapeutin etävastaanottoon videopuhelun kautta. Tällä tavoin saamme myös mahdollisesti kotikaranteenissa oleville asiakkaille mahdollistumaan fysioterapiapalvelut ja toisaalta myös vähennämme tiloissamme kulkevan populan määrää koronavirus-epidemian aikana, vaikka jatkammekin toistaiseksi yksilövastaanottoja studiollamme myös.

Pyydän kuitenkin maltillisuutta sen suhteen, että kaikille asiakkaillemme etävastaanotto ei ole se paras mahdollinen vaihtoehto ja suosittelen monelle asiakkaalle ensisijaisesti vastaanotolle saapumista. Osa fysioterapeutin työstä vaatii läsnäoloa ja käsin tutkimista, erkaumaasi en voi tutkia etänä, enkä kovin hyvin lantionpohjankaan toimintaa, ultraäänitutkimus vaatii läsnäoloa ja manuaalinen käsittely ei myöskään etänä tehoa. Kuitenkin, tilanteessa jossa kaipaat keskustelua, neuvontaa ja ohjausta liikkumiseen ja kehonhuoltoon liittyen, vinkkejä odotusajan hyvinvoinnin ylläpitämiseen tai siihen miten voit fysioterapeutin näkökulmasta valmistautua synnytykseen, tai haluat lempeää alkuohjeistusta esimerkiksi synnytyksen jälkeiseen aikaan palautumistasi edistääksesi, sopii tämä palvelu sulle äärimmäisen hyvin. Jos huolenaiheesi on nyt esimerkiksi se mainitsemani vatsalihasten erkauma, voimme myös hyvin aloittaa kuntoutuksesi etävastaanottona, jolloin saat tilanteesen sopivia ohjeita ja neuvoja alkuun päästäksesi ja tulet vastaanottokäynnille sitten, kun hetki on sopiva.

Meidän etävastaanottokäynnin hinta on nyt 50€ ja aikaa käyntiin varataan 45min. Käynti laskutetaan sähköpostitse. Varaukset voi tehdä ihan pian meidän verkkoajanvarauksen kautta tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai puhelimitse. Kotisivujeni valikkopalkista löydät suorat yhteystietoni. Mikäli haluat muuttaa jo olemassa olevan ajanvarauksesi etävastaanottokäynniksi nyt koronavirusaikaan esimerkiksi flunssaoireiden tai kotikaranteenin vuoksi, soita siitä suoraan minulle pikimmiten!

Ja luonnollisesti, mikäli etävastaanotto-palvelumme lähtee toimimaan mukavasti, pidämme sen palveluvalikoimassamme myös aikana, jolloin koronavirus ei meitä kiusaa!

 

OHEESSA MYÖS TÄMÄN HETKINEN OHJEISTUKSEMME KORONAVIRUS EPIDEMIAN AIKANA

  1. Saavu vastaanotolle vain terveenä, lievissäkin flunssaoireisa jäädään nyt kotiin lepäämään ja siirretään aikaasi edemmäs, vapaa aika löytyy kyllä myöhemminkin.
  2. Noudata vastaanotolle saapuessasi ja sieltä poistuessasi hyvää käsihygieniaa. Saavu vastaanotolle hyvän saippuakäsipesun kautta ja toista sama poistuessasi, tiloissamme käytössäsi on myös käsidesi jolla voit tehostaa saippuapesun lisäksi hygieniaa, mutta muista että saippuapesu tehoaa taudinaiheutajiin käsidesiä paremmin.

Olemme myös tehostaneet studioillamme hygieniatoimenpiteitä ja kosketuspinnat desinfoidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ennen seuraavan asiakkaan saapumista tilaan.

 

2.3.3030

VASTAANOTTOHINNASTON PÄIVITTYMINEN

Arvoisat asiakkaani, huomioittehan, että vastaanottohinnastoni päivittyy 1.4.2020 alkaen seuraavasti:

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Muu tuki- ja liikuntaelimiston fysioterapia 60min 80€

MyFascia-hoidot 60min 80€

 

Vastanottohinta sisältää kuvantavat ultraäänitutkimukset, joiden tarpeen arviointi tehdään aina vastaanotolla asiakkaan tilanteen mukaisesti. Ultraäänitutkimuksista ei tule erillistä lisää vastaanottohinnan lisäksi.

Ennen 1.4. ostetut lahjakortit saa käyttää niiden voimassaoloaikana (6-12kk) vanhan hinnaston mukaisella hinnalla!

 

 

1.1.2020

KEVÄT 2020

Niin vain pyörähti vuosi 2020 käyntiin ja on aika käydä hieman läpi alkavan vuoden asioita;

Ilta-aikojen menekki on tälläkin hetkellä kova ja seuraavat vapaat ajat klo 16-18 välillä menevät tälläkin hetkellä pitkälle helmikuun loppuun, otathan tämän huomioon ajanvarausta tehdessäsi. Mikäli olet ehdottomasti ilta-ajan tarpeessa ja kaipaat vastaanotolle aiemmin kuin aikoja on tarjolla, ilmoita minulle yhteystietosi, jotta voin tarjota sinulle mahdollisesti aiemmin vapautuvaa ilta-aikaa peruutusaikana! Jos taas pystyt järjestelemään aikataulusi/ lastenhoitosi ym. siten, että pääset vastaanotolle ns. normaalina virka-aikana, pyri ensisijaisesti varaamaan vastaanottoaikasi noihin ajankohtiin niin säästetään myöhäisempiä aikoja niille, jotka ovat ”kipeimmin” niiden tarpeessa. Toki tämäkin tarve voi aina vaihdella, joten tämä ei ole missään nimessä kielto varata itsellesi ilta-aikaa, mikäli sellainen on sinulle tarpeen ajanvaraushetkellä! 

Suunnittelemme ja julkaisemme pian kätilömme Emman kanssa tulevan kevään kurssit, tulossa kursseja paitsi odottajille niin myös synnyttäneille naisille, pysyttele tiiviisti kuulolla näistä! Muutakin ryhmätarjontaa tulee vuodelle 2020 kunhan keritään järjestämään, näistäkin informoidaan heti kun on ajankohtaista. Muista myös, että mikäli sinulla on esim. tuttu äitiporukka/ kaveriporukka, jonka kanssa olisit innokas pitämään yhdessä 6-10 kerran liikkumisryhmää esim. synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, ota rohkeasti minuun yhteyttä esim. sähköpostitse ja katsotaan mitä saadaan yhdessä järjestettyä teille.

Ja vaikka loppuvuoden juhlapyhät on nyt vietetty, on meiltä edelleen ympäri vuoden ostettavissa lahjakortteja kaikkiin palveluihin (fysioterapia, MyFascia-hoidot), näitä voi aina tulla ostamaan meiltä esim. Veskan toimipisteeltä. Lahjakortit äitiysfysioterapiaan ovat olleet esim. suosittuja Baby shower – lahjoja odottaville äideille. 

 

Eiköhän me kesään mennessä ehditä siis vaikka ja mitä! Itse ainakin innolla odotan mitä tällä vuodella on vielä tarjottavanaan, 7.1.2020 alkaen nähdään taas vastaanotoilla!

 

Fysioterapeutti Sanni

 

26.5.2019

KESÄN 2019 LOMAT

Tulevan kesän aikana Fysioterapeutti Sanni Mero lomailee kahdessa osassa. Lomapätkät sijoittuvat ajankohtiin 13.-23.6. sekä 17.-28.7. Muina aikoina kesällä vastaanottopäiviä on normaalisti (MA-TO).

Tällä hetkellä seuraavat vapaat vastaanottoaikani ovat heinäkuussa, minne aikoja voi varailla normaaliin tapaan verkkoajanvarauksen kautta, tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun. Mikäli olet vastaanottoajan tarpeessa jo ennen heinäkuuta, voit ilmoittaa yhteystietosi minulle peruutusaikoja varten, niistä ilmoitan aina henkilökohtaisesti erikseen peruutusaikaa odottavile henkilöile. Yhteystietosi sekä tarpeen peruutusajalle voit ilmoittaa minulle joko puhelimitse 0440 822 422, tai sähköpostitse sanni@sannimero.fi.

Aurinkoista ja lämmitä kesää jokaiselle, nähdään vastaanotoilla ja pidetään itseistämme huolta! 

 

Fysioterapeutti Sanni

 

2.1.2019

KUVANTAVA ULTRAÄÄNI-TUTKIMUS FYSIOTERAPIAVASTAANOTOLLA

Meiltä löydät kuvantavan reaaliaikaisen ultraäänilaitteen avuksi mm. lantionpohjan sekä vatsalihaserkauman tutkimiseen!

Tammikuun alusta alkaen kuvantava ulträänilaitteemme kulkee kahden toimipisteen välillä ja ultraäänitutkimukset ovat Sannin vastaanotoilla saatavilla pääsääntöisesti aina viikon alussa ma-ke! Päiviin voi aina tulla vaihtelua ja sumplimme laitteen saatavuutta kyllä asiakkaiden tarpeen mukaan. Kuitenkin sujuvuuden vuoksi pyrimme jatkossa siis huomioimaan ultraäänilaitteen tarvitsijoille vastaanottoajat mahdollisuuksien mukaan aina alkuviikolle. Otathan yhteyttä sähköpostitse sanni@sannimero.fi tai puhelimitse 044 0822 422, jos sinulla on asiaa koskien kysyttävää! Ultraäänitutkimus sisältyy normaaliin vastaanottohintaan (75€) eikä siitä aiheudu asiakkaille lisäkustannuksia.

Tavataan vastaanotoilla, aurinkoisia ja kirkkaita talvipäiviä jokaiselle! 

 

Fysioterapeutti Sanni