044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajankohtaista

2.1.2019 

KUVANTAVA ULTRAÄÄNI-TUTKIMUS FYSIOTERAPIAVASTAANOTOLLA

Meiltä löydät kuvantavan reaaliaikaisen ultraäänilaitteen avuksi mm. lantionpohjan sekä vatsalihaserkauman tutkimiseen! 

Tammikuun alusta alkaen kuvantava ulträänilaitteemme kulkee kahden toimipisteen välillä ja ultraäänitutkimukset ovat Sannin vastaanotoilla saatavilla pääsääntöisesti aina viikon alussa ma-ke! Päiviin voi aina tulla vaihtelua ja sumplimme laitteen saatavuutta kyllä asiakkaiden tarpeen mukaan. Kuitenkin sujuvuuden vuoksi pyrimme jatkossa siis huomioimaan ultraäänilaitteen tarvitsijoille vastaanottoajat mahdollisuuksien mukaan aina alkuviikolle. Otathan yhteyttä sähköpostitse sanni@sannimero.fi tai puhelimitse 044 0822 422, jos sinulla on asiaa koskien kysyttävää! Ultraäänitutkimus sisältyy normaaliin vastaanottohintaan (75€) eikä siitä aiheudu asiakkaille lisäkustannuksia.

Tavataan vastaanotoilla, aurinkoisia ja kirkkaita talvipäiviä jokaiselle! 🙂

 

Fysioterapeutti Sanni

 

26.5.2019

KESÄN 2019 LOMAT

Tulevan kesän aikana Fysioterapeutti Sanni Mero lomailee kahdessa osassa. Lomapätkät sijoittuvat ajankohtiin 13.-23.6. sekä 17.-28.7. Muina aikoina kesällä vastaanottopäiviä on normaalisti (MA-TO).

Tällä hetkellä seuraavat vapaat vastaanottoaikani ovat heinäkuussa, minne aikoja voi varailla normaaliin tapaan verkkoajanvarauksen kautta, tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun. Mikäli olet vastaanottoajan tarpeessa jo ennen heinäkuuta, voit ilmoittaa yhteystietosi minulle peruutusaikoja varten, niistä ilmoitan aina henkilökohtaisesti erikseen peruutusaikaa odottavile henkilöile. Yhteystietosi sekä tarpeen peruutusajalle voit ilmoittaa minulle joko puhelimitse 0440 822 422, tai sähköpostitse sanni@sannimero.fi. 

Aurinkoista ja lämmitä kesää jokaiselle, nähdään vastaanotoilla ja pidetään itseistämme huolta! 🙂

 

Fysioterapeutti Sanni