044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajanvaraus ja hinnasto

1.8.2021 alkaen:

Äitiysfysioterapia 60min 80€

Äitiysfysioterapeutin vastaanotolla hoidetaan niin raskauden aikaisia kuin synnytyksen jälkeisiäkin vaivoja yksilöllisesti. Mikäli olet synnyttänyt hiljattain, etkä ole käynyt vielä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla, on suositeltavaa valita ensimmäiseksi käynniksi fysioterapeuttinen jälkitarkastus, joka on pidempikestoinen ja siten tutkimuksiltaan laajempi kuin 60min käynti. 60min kestoinen äitiysfysioterapiakäynti soveltuu erinomaisesti jatkokäynneiksi.

 

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus 90min 110€

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa tarkastellaan ja tutkitaan synnytyksen jälkeistä palautumistasi monipuolisesti. Tällä 90min kestoisella käynnillä sinut haastatellaan perusteellisesti ja kehosi tutkitaan kokonaisvaltaisesti. Lantionpohjan tutkimiseen käytetään sisätutkimusta tai kuvantavaa ultraääntä. Fysioterapeuttista jälkitarkastusta suositellaan kaikille, jotka ovat hiljattain synnyttäneet (voi olla kulunut useampikin kuukausi!) eivätkä ole vielä käyneet äitiysfysioterapeutin vastaanotolla synnytyksen jälkeen.

 

Lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Lantionpohjan fysioterapiassa tarkastellaan koko kehoa ja kartoitetaan, mistä ongelmat lantionpohjan alueella juontavat juurensa. Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytetään sisätutkimusta ja/ tai kuvantavaa ultraäänilaitetta.

 

Muu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia 60min 80€

MyFascia -hoito 60min 80€

Etävastaanotto 45min 55€

 

Vastaanottohintaan sisältyy kuvantava ultraäänitutkimus, jonka tarve arvioidaan aina asiakkaan vastaanottokäynnin yhteydessä.

Vastaanottohintaan ei lisätä erillisiä toimisto- tai laskutuskuluja.

Vastaanotolle voit varata ajan joko soittamalla, yhteydenotolla sähköpostitse tai toimipisteen verkkoajanvarauksen kautta.

MyFascia Tampere

Sammonkatu 76

33540 Tampere

Autolla kulkijoille parkkipaikkoja kadunvarressa 2h kiekolla. Paikalle pääsee myös helposti linja-autoilla sekä ratikalla.

 

Vastaanottoajan peruutus tulee tapahtua viimeistään 24h ennen varattua aikaa puhelimitse. Sairastapauksissa ilmoitus mahdollisimman pian.
Myöhässä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista perutaan vastaanottohinnaston mukainen maksu. 
Palvelut ovat terveydenhuollon ammattihenkilön antamia arvonlisäverovapaita alv. 0 verokannan palveluita.