HINNASTO & AJANVARAUS

1.1.2024 alkaen

 

Fysioterapia & MyFascia


Ensikäynti 75min – 105€

Jatkokäynti 60min – 90€

Äidin jälkitarkastus 90min – 120€

MyFascia-hoito 60min – 90€

MyFascia-hoito 90min – 120€

 

 

Coaching & Mentorointi – paketit

 

6kk – 1500€ sis. alv24% sis. 6x90min & jatkuva etätuki

12kk – 3000€ sis. alv24% sis. 12x90min & jatkuva etätuki

 

Tarkemmat fysioterapia- & MyFascia-palveluideni palvelukuvaukseni löydät verkkoajanvarauksesta.

Vastaanotolle & valmennukseen on kehollisia hoitoja & fysioterapeuttisia jälkitarkastuksia lukuunottamatta mahdollista saapua myös etänä, etäajat ovat yhtälailla verkkoajanvarauksesta varattavissa! Valmennuspakettien varaukset tehdään soittamalla tai sähköpostitse, paketit eivät ole saatavilla verkkoajanvarauksessa.

Koulutukset omalle paikkakunnallesi / omalle työyhteisöllesi erillisenä tiedusteluna sähköpostitse.

 

Mikäli saavut vastaanotolle ensimmäistä kertaa valitsethan palveluksi 75min kestoisen ensikäynnin, 60min kestoinen palvelu soveltuu jatkokäynniksi.

 

Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytetään sisätutkimusta ja/ tai kuvattavaa ultraäänilaitetta. Olethan n. 1,5h ajan ennen vastaanoton alkua virtsaamatta & juot hieman vettä, jotta rakossasi on virtsaa mahdollisen ultraäänitutkimuksen aikana. Ultraäänitutkimuksista ei veloiteta erillistä palvelumaksua ja tutkimuksen tarve arvioidaan vastaanottokäynnin yhteydessä yksilöllisesti.

 

Vastaanottohintoihin ei lisätä erillisiä toimisto- tai laskutuskuluja.

 

Lahjakortteja kaikkiin palveluihini saa ostettua joko toimipisteeltämme, tai sähköpostitse sanni.mero@myfascia.fi/ sanni@sannimero.fi.

 

Vastaanottoajan peruutus tulee tapahtua viimeistään 24h ennen varattua aikaa puhelimitse. Sairastapauksissa ilmoitus mahdollisimman pian. Myöhässä peruutetuista tai peruuttamattomista ajoista peritään vastaanottohinnaston mukainen täysimääräinen maksu. Sairastapauksen vuoksi myöhään tullessa peruutuksessa maksusta vapautuu lääkärin todistuksella.

 

Fysioterapeutin vastaanottopalvelut ovat terveydenhuollon ammattihenkilön antamia arvonlisäverovapaita alv. 0 verokannan palveluita.