044 0822 422 sanni@sannimero.fi

Ajanvaraus ja hinnasto

1.4.2023 alkaen:

MyFascia Äitiys 60min 83€

MyFascia Äitiys – vastaanottokäynnillä hoidetaan niin raskauden aikaisia kuin synnytyksen jälkeisiäkin vaivoja yksilöllisesti. Vastaanotolla yhdistellään äitiysfysioterapeutin osaamiseen MyFascia-terapeutin kokonaisvaltaista osaamista. Mikäli olet synnyttänyt hiljattain, etkä ole käynyt vielä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla, on suositeltavaa valita ensimmäiseksi käynniksi MyFascia Äidin jälkitarkastus, joka on pidempikestoinen ja siten tutkimuksiltaan laajempi kuin 60min käynti. 60min kestoinen äitiysfysioterapiakäynti soveltuu erinomaisesti jatkokäynneiksi.

 

MyFascia Äidin jälkitarkastus 90min 115€

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa tarkastellaan ja tutkitaan synnytyksen jälkeistä palautumistasi monipuolisesti, yhdistellen äitiysfysioterapeutin ja MyFascia-terapeutin erikoisosaamista. Tällä käynnillä sinut haastatellaan perusteellisesti ja kehosi tutkitaan kokonaisvaltaisesti. Lantionpohjan tutkimiseen käytetään sisätutkimusta tai kuvantavaa ultraääntä. MyFascia Äidin jälkitarkastusta suositellaan kaikille, jotka ovat hiljattain (n. 1 vuoden sisällä) synnyttäneet, eivätkä ole vielä käyneet äitiysfysioterapeutin vastaanotolla synnytyksen jälkeen. Palvelun hinta perustuu sen aikana tehtävien tutkimusten laajuuteen, aikaa varataan 90min ja käytetään sen verran mikä on tarpeen.

 

MyFascia Lantionpohja 60min 83€

MyFascia Lantionpohja on lantionpohjan fysioterapiaa MyFascia-terapeutin holistisesta näkökulmasta. Vastaanotolla tarkastellaan koko kehoasi ja kartoitetaan, mistä ongelmat lantionpohjan alueella juontavat juurensa. Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytetään sisätutkimusta ja/ tai kuvantavaa ultraäänilaitetta joko välilihalta tai tarvittaessa vatsanpeitteiden päältä.

 

Muu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia 60min 83€

MyFascia -hoito 60min 83€

 

Ultraäänitutkimuksista ei veloiteta erillistä palvelumaksua, ultraäänitutkimuksen tarve arvioidaan aina asiakkaan vastaanottokäynnin yhteydessä yksilöllisesti.

Vastaanottohintoihin ei lisätä erillisiä toimisto- tai laskutuskuluja. 

Lahjakortteja kaikkiin palveluihini saa ostettua joko toimipisteeltämme paikanpäältä, tai sähköpostitse sanni.mero@myfascia.fi/ sanni@sannimero.fi.

 

Vastaanotolle voit varata ajan joko soittamalla, yhteydenotolla sähköpostitse tai toimipisteen verkkoajanvarauksen kautta.

 

MyFascia Tampere

Aarinaukio 2 B Liiketila 4, 33540 Tampere

 

Autolla kulkijoille parkkipaikkoja kadunvarressa 2h kiekolla. Paikalle pääsee myös helposti linja-autoilla sekä ratikalla.

 

Vastaanottoajan peruutus tulee tapahtua viimeistään 24h ennen varattua aikaa puhelimitse. Sairastapauksissa ilmoitus mahdollisimman pian.
Myöhässä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista perutaan vastaanottohinnaston mukainen maksu täysimääräisesti, sairastapauksissa myöhässä tulevista peruutuksista vapautuu lääkärin todistuksella. 

Palvelut ovat terveydenhuollon ammattihenkilön antamia arvonlisäverovapaita alv. 0 verokannan palveluita.