SANNI MERO

Naisten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, Kouluttaja, MyFascia-terapeutti, LCF LifeCoach

 

Olen Sanni Mero, fysioterapeutti, MyFascia – terapeutti, kouluttaja sekä LCF LifeCoach (ratkaisukeskeinen valmentaja), hormonitoiminnan asiantuntija, kahden ihanan lapsen äiti sekä puoliso.

 

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2014 ja työskennellyt tiiviisti vuodesta 2017 lähtien kokonaisvaltaisen naisterveyden parissa. Vahvinta osaamisaluettani tällä alalla on kaikki naisten fysioterapia; raskaana olevien sekä synnyttäneiden naisten hoito ja kuntoutus kaikissa erilaisissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa, suorien vatsalihasten erkauman (Diastasis recti) kuntoutus, erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden hoito ja kuntoutus, naishormonitoiminnan sekä vuorokausibiologian tutkailu ja tasapainottaminen kehollisin (endometrioosi, pcos, vuotohäiriöt, pms etc.) sekä valmennuksellisin menetelmin menetelmin. Lisäksi hoidan työssäni paljon vauvoja ja lapsia erilaisissa vaivoissa, esimerkiksi vauvojen kehollinen hoito on varsin usein tarpeen syntymän jälkeen ja tyypillisiä hoidontarpeesta kertovia merkkejä pienokaisilla ovat esimerkiksi pulauttelu, refluksi, vatsavaivat, toispuoleisuus ja itkuisuus. Näiden ohella palveluihini kuuluu valikoima coaching-palveluita sekä myös mentorointia esimerkiksi kollegoille. Kliinisen työn lisäksi toimin myös kouluttajana ja asiantuntijavalmentajana Fitfarmin Fitmama-verkkovalmennuksissa.

 

Kehollisena terapeuttina ja valmentajana olen lempeä, kohtaan asiakkaani lämmöllä ja hyväksynnällä ja nostan suureen arvoon ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen tarkastelun. Työssäni toimin asiakkaan rinnallakulkijana, ihmisenä jonka kanssa pääsee kulkemaan matkan minuutensa kaikkien syvimpien kysymysten äärelle. Tai kanssamatkujastajana, joka auttaa sinua asiakkaana asettumaan kehoosi ja tarkastelemaan sen ilmentämiä tuntemuksia ja tärkeitä viestejä niiden takana. Asiantuntijuuden ohella rakastan asettua työssäni myös epätietoisuuden tilaan, jossa sallin asiakkaan itsensä olla oman kehonsa paras asiantuntija, kehoterapeuttinasi ja valmentajanasi joskus parasta mitä voin sinulle tarjota, on kysymysten muotoon asetettuja työvälineitä itsesi kuulemiseen.

 

Tutkimisen ja ohjaamisen tukena käytän vastaanotollani tarvittaessa reaaliaikaista kuvantavaa ultraäänilaitetta.

 

Vastaanotolleni pääset Tampereella pääasiallisesti 2-3 päivänä viikossa (ma, ke, to) ja lisäksi teen coaching-palveluita myös etänä.

 

KOULUTUSTAUSTA

 

Fysioterapeutti AMK v. 2014

Myfascia-terapeutti v. 2018

LCF LifeCoach (Valmentamo) v. 2023

 

Lukuisia lisä- ja jatkokoulutuksia fysioterapian ja naisterveyden sekä hormonitoiminnan alalla vuosittain.

Suo itsellesi lupa liikkua, pysähtyä, painaa kaasua, seurata impulssia, peruuttaa, antautua, tehdä äkkikäännös ja jälleen juurtua.

 

Suo itsellesi lupa elää, maailmassa jossa kaikki on mahdollista.