SANNI MERO

Naisterveyteen & hormonitoimintaan erikoistunut fysioterapeutti, Kouluttaja, LCF LifeCoach

 

Olen Sanni Mero, fysioterapeutti, kouluttaja sekä LCF LifeCoach (ratkaisukeskeinen valmentaja), naisterveyden, syklisyyden & hormonitoiminnan asiantuntija, kahden ihanan lapsen äiti sekä puoliso.

 

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2014 ja työskennellyt tiiviisti vuodesta 2017 lähtien kokonaisvaltaisen naisterveyden parissa. Osaamistani olen täydentänyt erikoistumis-kouluttautumalla paitsi laajasti omalla alallani naisterveyden parissa, myös opiskelemalla ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (LCF LifeCoach) valmistuen v. 2023. Vahvinta osaamisaluettani tällä alalla onkin ehdottomasti naisterveyden parissa; erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden hoito ja kuntoutus, naishormonitoiminnan & kuukautiskierron haasteiden hoito, vuorokausibiologian tutkailu ja tasapainottaminen kehollisin sekä valmennuksellisin menetelmin painottuvat työssäni tällä hetkellä suurimmin. Vastaanottotyöni ohella palveluihini kuuluu valikoima coaching-palveluita. Kliinisen työn lisäksi toimin myös kouluttajana.

 

Kehollisena terapeuttina ja valmentajana olen lempeä, kohtaan asiakkaani lämmöllä ja hyväksynnällä ja nostan suureen arvoon ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen tarkastelun. Työssäni toimin asiakkaan rinnallakulkijana, ihmisenä jonka kanssa pääsee kulkemaan matkan minuutensa kaikkien syvimpien kysymysten äärelle. Tai kanssamatkujastajana, joka auttaa sinua asiakkaana asettumaan kehoosi ja tarkastelemaan sen ilmentämiä tuntemuksia ja tärkeitä viestejä niiden takana. Asiantuntijuuden ohella rakastan asettua työssäni myös epätietoisuuden tilaan, jossa sallin asiakkaan itsensä olla oman kehonsa paras asiantuntija, kehoterapeuttinasi ja valmentajanasi joskus parasta mitä voin sinulle tarjota, on kysymysten muotoon asetettuja työvälineitä itsesi kuulemiseen.

 

Tutkimisen ja ohjaamisen tukena käytän vastaanotollani tarvittaessa reaaliaikaista kuvantavaa ultraäänilaitetta.

 

Vastaanotolleni pääset Tampereella pääasiallisesti 2 päivänä viikossa (ma, ke) joko läsnä- tai etänä.

Suo itsellesi lupa liikkua, pysähtyä, painaa kaasua, seurata impulssia, peruuttaa, antautua, tehdä äkkikäännös ja jälleen juurtua.

 

Suo itsellesi lupa elää, maailmassa jossa kaikki on mahdollista.

 

KOULUTUSTAUSTA

 

Fysioterapeutti AMK v. 2014

Myfascia-terapeutti v. 2018

LCF LifeCoach (Valmentamo) v. 2023

 

Lukuisia lisä- ja jatkokoulutuksia fysioterapian ja naisterveyden sekä hormonitoiminnan alalla vuosittain.