SANNI MERO

Naisten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, MyFascia-terapeutti, LCF LifeCoach (valm. 10/2023)

 

Olen Sanni Mero, fysioterapeutti, MyFascia – terapeutti, kouluttaja ja kuukauden päästä valmistuva LCF LifeCoach (ratkaisukeskeinen valmentaja), kahden ihanan lapsen äiti sekä puoliso. Lisäksi olen Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n sekä Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeutit – ammattiliiton yrittäjäjäsen.

 

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2014 ja työskennellyt tiiviisti vuodesta 2017 lähtien kokonaisvaltaisen naisterveyden parissa. Vahvoja osaamisalueitani tällä alalla ovat raskaana olevien sekä synnyttäneiden naisten hoito ja kuntoutus kaikissa erilaisissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa, suorien vatsalihasten erkauman (Diastasis recti) kuntoutus, moninaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden hoito ja kuntoutus, naishormonitoiminnan tutkailu ja tasapainottaminen kehollisin menetelmin. Näiden ohella palveluihini rakentuu lähitulevaisuudessa valikoima coaching-palveluita. Kliinisen työn lisäksi toimin kouluttajana ja kahden eri verkkovalmennuksen valmentajana.

 

Kehollisena terapeuttina ja valmentajana olen lempeä, kohtaan asiakkaani lämmöllä ja hyväksynnällä ja nostan suureen arvoon ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen tarkastelun. Työssäni toimin asiakkaan rinnallakulkijana, ihmisenä jonka kanssa pääsee kulkemaan matkan minuutensa kaikkien syvimpien kysymysten äärelle. Tai kanssamatkujastajana, joka auttaa sinua asiakkaana asettumaan kehoosi ja tarkastelemaan sen ilmentämiä tuntemuksia ja tärkeitä viestejä niiden takana. Asiantuntijuuden ohella rakastan asettua työssäni myös epätietoisuuden tilaan, jossa sallin asiakkaan itsensä olla oman kehonsa paras asiantuntija, kehoterapeuttinasi ja valmentajanasi joskus parasta mitä voin sinulle tarjota, on kysymysten muotoon asetettuja työvälineitä itsesi kuulemiseen.

 

Tutkimisen ja ohjaamisen tukena käytän vastaanotollani tarvittaessa reaaliaikaista kuvantavaa ultraäänilaitetta.

 

Luokseni pääset Tampereen MyFascia studiolla pääasiallisesti 4 päivänä viikossa (ma-to), lisäksi valmennustapaamisia on mahdollista järjestää etänä.

Suo itsellesi lupa liikkua, pysähtyä, painaa kaasua, seurata impulssia, peruuttaa, vaihtaa suuntaa, antautua, tehdä äkkikäännös ja jälleen juurtua. 

 

Suo itsellesi lupa elää, maailmassa jossa kaikki on mahdollista.

 

KOULUTUSTAUSTA

 

Fysioterapeutti AMK v. 2014

Myfascia-terapeutti v. 2018

LCF LifeCoach (Valmentamo) valm. 10/2023

 

Lukuisia lisä- ja jatkokoulutuksia fysioterapian alalla vuosittain.

Mitä tapahtuisi,

jos kivun takaa löytäisit

kiitollisuuden kehoasi kohtaan?